Esikatselu

03/2020

Olutposti

03/2020

  •  
    5 kpl määräaikainen digitilaus 16,00 €
  •  
    Irtonumero 4,50 €
  • Tässä numerossa
  • Tietoa lehdestä
Uudessa numerossa 3/2020 kerromme muun muassa Suomen Paras Olut –kilpailusta, teemme sadonkorjuuruokaa, kerromme millainen on suomalaisen oluen menneisyys ja mitä on sahti sekä perehdymme oluthiivan maailmaan. Sijoitussarjassamme kerrotaan miten olutsijoittamisesta saa tuottoa. Olutmatkailemme sekä kotimaassa että ulkomailla, katsastaen myös Riian olutnähtävyydet. Kotioluentekijöille lehdessä on kveik-oluen käyttöopas sekä dunkel-oluen resepti. Tuttuun tapaan mukana myös Arden ja Hannun olutarviot, olutkolumni ja klassikkopubi. Mukana myös Suomen Olutseuran sekä Olutliiton omat palstat. Uutena voit lukea oman oluthoroskooppisi ja tietenkin paljon muuta kiinnostavaa asiaa.
Nykyään katson mihin vaan, näen olutta. Olut on läsnä arjessamme, niin alkoholittomana palautusjuomana, ruokajuomana, urheilukatsomoissa, musiikkifestareilla kuin seurustelu- kuin bileravintoloissa. Olut on siis kaikkialla.

Olutpostissa tulet näkemään oluen kaikki puolet; niin harrastajan näkökulman kuin oluesta kiinnostuneen herkuttelijan osalta. Raportoimme olutmatkailusta, kerromme mielenkiintoisia yksityiskohtia oluen maailmasta, esittelemme ihmisiä oluen takaa ja kerromme myös muiden alojen kiinnostavien toimijoiden olutintohimoista.

Mielestämme ruoka tekee oluesta vielä parempaa, joten tulevaisuudessa saat lukea niin oluen ja ruuan yhdistelyvinkkejä kuin helppoa kotona tehtävää reseptiikkaa, joka taatusti sopii oluen kanssa. Emmekä unohda myöskään siideriä, vaan niin sillä kuin kotioluella kuin perinteisellä sahdilla on Olutpostissa oma sijansa.

Tervetuloa mukaan olutkulttuurimatkallemme. Toivomme Sinut viihtyvän lehtemme parissa ja saavan siitä paljon iloa!

Arkistonumerot

  • 03/2020
  • 02/2020
  • 01/2020
  • 04/2019
  • 03/2019
  • 02/2019
  • 01/2019
  • 04/2018
  • 03/2018
  • 02/2018
  • 01/2018
  • 03/2017
  • 02/2017
  • 01/2017
  • 04/2016
  • 03/2016
  • 02/2016
  • 01/2016
  • 04/2015
  • 03/2015