Esikatselu

03/2019

Olutposti

03/2019

Huom! Valittuna on arkistonumero. Uusin ilmestynyt numero on 03/2021
  •  
    5 kpl määräaikainen digitilaus 16,00 €
  •  
    Irtonumero 4,50 €
Tilaus alkaa uusimmasta julkaistusta numerosta 03/2021.
  • Tässä numerossa
  • Tietoa lehdestä
Syksyn Olutposti-lehdessä katsotaan elokuvia, maistellaan ja opastetaan!

Syksyn pimeät illat houkuttavat ottamaan käteen maukkaan oluen ja rauhoittumaan lukemisen ääreen. Olutposti on koostanut tätä varten mahtavan lukupaketin, josta ei aiheita puutu. Olutposti raottaa oluen ja elokuvan suhdetta ja antaa toimituksen olut- ja elokuvasuositukset. Myös erilaiset tastingit eli maistelutilaisuudet ovat yleistyneet niin kotona kuin ravintoloissa ja Olutposti-lehti kertoo, minkä kaiken kanssa olutta voi maistella. Koska tastingeihin liittyy voimakkaasti myös olutalan ammattilaisten koulutus, lehdessä valotetaan myös olutkoulutuksen taustoja. Mukana syksyn numerossa on myös helppo 8 miniannoksen kotona toteutettava tasting-menu.

Kotiolutharrastus on kasvussa, mutta monet miettivät, miten sen kanssa pääsee alkuun. Olutpostin toimittaja kävi tekemässä ensimmäisen oman oluensa ja antaa sekä omat, että kotiolutseniorin vinkit siihen, miten välttää kotioluen tekemisessä sudenkuopat. Numeron olutmatkailukohteina ovat Islanti olutkaupunki Espoo. Olutposti selvitti myös, miten firmabissen tekeminen oikein tapahtuu ja mitä se yritykseltä vaatii. Lisäksi lehdessä esitellään taas Klassikkopubi, pakinoidaan siitä, miten ennen kaikki oli paremmin.

Syksyn Olutpostissa löytyy tarinaa myös alkoholipolitiikasta, Malmgårdin panimon 10-vuotisjuhlahaastattelu, olutpakina, Hannun ja Arden olutarviot sekä paljon muuta kiinnostavaa luettavaa.
Nykyään kun katson mihin vaan, näen olutta. Olut on läsnä arjessamme, niin alkoholittomana palautusjuomana, ruokajuomana, urheilukatsomoissa, musiikkifestareilla kuin seurustelu- kuin bileravintoloissa. Olut on siis kaikkialla.

Olutpostissa tulet näkemään oluen kaikki puolet; niin harrastajan näkökulman kuin oluesta kiinnostuneen herkuttelijankin osalta. Raportoimme olutmatkailusta, kerromme mielenkiintoisia yksityiskohtia oluen maailmasta, esittelemme ihmisiä oluiden takaa ja kerromme myös muiden alojen kiinnostavien toimijoiden olutintohimoista.

Mielestämme ruoka tekee oluesta vielä parempaa, joten tulevaisuudessa saat lukea niin oluen ja ruuan yhdistelyvinkkejä kuin myös helppoja reseptejä kotona kokeiltaviksi ja oluen kanssa nautittaviksi. Emmekä unohda myöskään siideriä. Sillä kuten myös kotioluella ja perinteisellä sahdilla on Olutpostissa omat palstansa.

Tervetuloa mukaan olutkulttuurimatkallemme. Toivomme sinun viihtyvän lehtemme parissa ja saavan siitä paljon iloa!

Arkistonumerot

  • 03/2021
  • 02/2021
  • 01/2021
  • 04/2020
  • 03/2020
  • 02/2020
  • 01/2020
  • 04/2019
  • 03/2019
  • 02/2019
  • 01/2019
  • 04/2018
  • 03/2018
  • 02/2018
  • 01/2018
  • 03/2017
  • 02/2017
  • 01/2017
  • 04/2016
  • 03/2016
  • 02/2016
  • 01/2016
  • 04/2015
  • 03/2015