Esikatselu

02/2018

OlutPOSTI

02/2018

Huom! Valittuna on arkistonumero. Uusin ilmestynyt numero on 01/2021
  •  
    5 kpl määräaikainen digitilaus 16,00 €
  •  
    Irtonumero 4,50 €
Tilaus alkaa uusimmasta julkaistusta numerosta 01/2021.
  • Tässä numerossa
  • Tietoa lehdestä
Olutpostin kesän suuressa olutlukupaketissa on entistä pidempiä juttuja ja lisää sivuja lukunautinnon pidentämiseen. Erilaiset oluen parissa työskentelevät henkilöt kiinnostavat olutkansaa ja tässä lehdessä kerromme niin olutperhe Ylänteistä kuin olut- ja lautapelikerhon perustaja Erkki Hämeestä, unohtamatta Kulmapöydässä vierailevaa Lontoossa asuvaa toimittajaa Jouko Heikuraa.

Sekä kotimaan- että ulkomaanmatkailu on tärkeä osa olutkulttuuria ja siksi Olutposti esittelee kaksi täysin erilaista olutkaupunkia vierailukohteineen; Madridin ja Oulun. Molemmat ovat erinomaisia olutkaupunkeja ja kummassakin kannattaa ehdottomasti vierailla.
Olutpakinassa puhutaan olutsnobismista ja kotiolutpuolella kerrotaan ratkaisuja yleisimpiin oluenteko -ongelmiin. Siideripalstalla vertailussa ovat ranskalainen ja englantilainen siiderikulttuuri. Kerromme myös oluesta avaruudessa.

Tässä numerossa alkaa myös sarja jossa suomalainen pienpanimo paljastaa yhden reseptinsä kotioluentekijöiden riemuksi. Hannu Nikulaisen olutarviot löytyvät lehdestä taas kuten myös kiinnostavaa asiaa oluttuomaroinnista ja siihen opiskelusta. Kesän viihdykkeeksi on myös tehty terasseilla ja piknikeillä hyödynnettävä olutvisa sekä kesäkuumalla nautittavat oluen ja jäätelön yhdistämisvinkit. Kesä on ulkokokkailun aikaa, joten kesän parhaimmat grillivinkit olutsuosituksineen ovat tarjolla tässä lehdessä. Toivottavasti toffeeribsit, grillivegepizzat ja äyriäisvartaat maistuvat!
Nykyään kun katson mihin vaan, näen olutta. Olut on läsnä arjessamme, niin alkoholittomana palautusjuomana, ruokajuomana, urheilukatsomoissa, musiikkifestareilla kuin seurustelu- kuin bileravintoloissa. Olut on siis kaikkialla.

Olutpostissa tulet näkemään oluen kaikki puolet; niin harrastajan näkökulman kuin oluesta kiinnostuneen herkuttelijankin osalta. Raportoimme olutmatkailusta, kerromme mielenkiintoisia yksityiskohtia oluen maailmasta, esittelemme ihmisiä oluiden takaa ja kerromme myös muiden alojen kiinnostavien toimijoiden olutintohimoista.

Mielestämme ruoka tekee oluesta vielä parempaa, joten tulevaisuudessa saat lukea niin oluen ja ruuan yhdistelyvinkkejä kuin myös helppoja reseptejä kotona kokeiltaviksi ja oluen kanssa nautittaviksi. Emmekä unohda myöskään siideriä. Sillä kuten myös kotioluella ja perinteisellä sahdilla on Olutpostissa omat palstansa.

Tervetuloa mukaan olutkulttuurimatkallemme. Toivomme sinun viihtyvän lehtemme parissa ja saavan siitä paljon iloa!

Arkistonumerot

  • 01/2021
  • 04/2020
  • 03/2020
  • 02/2020
  • 01/2020
  • 04/2019
  • 03/2019
  • 02/2019
  • 01/2019
  • 04/2018
  • 03/2018
  • 02/2018
  • 01/2018
  • 03/2017
  • 02/2017
  • 01/2017
  • 04/2016
  • 03/2016
  • 02/2016
  • 01/2016
  • 04/2015
  • 03/2015