Esikatselu

01/2019

Olutposti

01/2019

Huom! Valittuna on arkistonumero. Uusin ilmestynyt numero on 03/2020
  •  
    5 kpl määräaikainen digitilaus 16,00 €
  •  
    Irtonumero 4,50 €
Tilaus alkaa uusimmasta julkaistusta numerosta 03/2020.
  • Tässä numerossa
  • Tietoa lehdestä
Vuoden ensimmäisessä numerossa keskitytään oluen ja kulttuuriin pyhään liittoon. Olutbrandit ovat kotimaisen huippu-urheilun suurimpia sponsoreita. Olutposti selvittää panimosponsoroinnin ja jääkiekon panosta kulttuurikentällä.

Kotioluen ja sahdin valmistus on kovassa nosteessa. Kotiolutmestari Mika Laitinen paneutuu artikkeleissaan molempiin aiheisiin ja tarjolla tietysti myös uusi resepti kotioluen valmistukseen.

Matka-artikkeleissamme vieraillaan kotoisessa Kuopiossa ja talvisessa Tukholmassa. Tutuksi tulevat, niin panimot kuin parhaat oluet ravintolasuosituksia unohtamatta. Hejssan vuan sinne Kuopiijjoon!

Kulttuuriosion vieraspöytiin istuvat Sinebrychoffin viestintäjohtaja taiteensuosija Marja-Liisa Weckström ja kulttuurin moniottelija CoolHeadin Aleksi Saikkonen.

Suomalaisen alkoholipolitiikan kummallisuuksiin perehdytään asiaa luotaavassa artikkelissa. Ihmettelyn aiheena mm. ruuan myyntipakko, ravintola-asiakkaan säädyllinen vaatetus ja siviilipukuiset asiakastarkkailijat.

Uusimmat kotimaiset ja ulkomaiset huippuoluet ovat tuttuun tapaan arvioitavina. Tuomareina olutvisiirit Hannu Nikulainen ja Ari "Arde" Juntunen.

Nämä ja paljon muuta mielenkiintoista Olutpostin numerossa 1/2019.
Nykyään katson mihin vaan, näen olutta. Olut on läsnä arjessamme, niin alkoholittomana palautusjuomana, ruokajuomana, urheilukatsomoissa, musiikkifestareilla kuin seurustelu- kuin bileravintoloissa. Olut on siis kaikkialla.

Olutpostissa tulet näkemään oluen kaikki puolet; niin harrastajan näkökulman kuin oluesta kiinnostuneen herkuttelijan osalta. Raportoimme olutmatkailusta, kerromme mielenkiintoisia yksityiskohtia oluen maailmasta, esittelemme ihmisiä oluen takaa ja kerromme myös muiden alojen kiinnostavien toimijoiden olutintohimoista.

Mielestämme ruoka tekee oluesta vielä parempaa, joten tulevaisuudessa saat lukea niin oluen ja ruuan yhdistelyvinkkejä kuin helppoa kotona tehtävää reseptiikkaa, joka taatusti sopii oluen kanssa. Emmekä unohda myöskään siideriä, vaan niin sillä kuin kotioluella kuin perinteisellä sahdilla on Olutpostissa oma sijansa.

Tervetuloa mukaan olutkulttuurimatkallemme. Toivomme Sinut viihtyvän lehtemme parissa ja saavan siitä paljon iloa!

Arkistonumerot

  • 03/2020
  • 02/2020
  • 01/2020
  • 04/2019
  • 03/2019
  • 02/2019
  • 01/2019
  • 04/2018
  • 03/2018
  • 02/2018
  • 01/2018
  • 03/2017
  • 02/2017
  • 01/2017
  • 04/2016
  • 03/2016
  • 02/2016
  • 01/2016
  • 04/2015
  • 03/2015