Esikatselu
6/2019
Osta digilehti 5,00 €
JULKAISTU 10.10.2019
Print&Media
6/2019
Print&Media on Suomen johtava graafisen ja visuaalisen viestinnän ammattimedia. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvästä Print&Media-lehdestä saat runsaasti tietoa graafisen ja visuaalisen viestinnän alalta sekä pakkausalalta. Esittelemme uusia trendejä ja ilmiöitä sekä seuraamme teknologista kehitystä. Lehdestämme löydät myös tuoreimmat uutiset, henkilö- ja asiantuntijahaastattelut sekä paljon muuta!

Lukijoitamme ovat painot, mainostoimistot, graafiset suunnittelijat, painotuotteita ostavat brändit, visuaalisen viestinnän parissa työskentelevät ammattilaiset sekä graafisen alan laitetoimittajat ja oppilaitokset.

Voit ostaa minkä tahansa arkistossa näkyvän Print&Media-lehden näköislehden. Jokaisen numeron alta löydät kyseisen lehden sisällysluettelon.

Lehti syntyi syyskuussa 2011, kun AGI- ja Painomaailma-lehdet yhdistyivät. Print&Media on myös Graafinen Teollisuus ry:n jäsenlehti sekä Aikakausmedian jäsen.

www.pmlehti.fi

TILAA DIGILEHTI

  • Digilehden irtonumero 9,00 € 5,00 €
  • 12 kk määräaikainen digitilaus 80,00 €
Osta

Tässä numerossa mm.

TUPLANUMERO: Teknologianumero ja Laitekatsaus
Sisällysluettelo nro 6/2019

PÄÄKIRJOITUS
7 Printistä ja vastuullisuudesta
Päätoimittaja Elias Erämaja käy läpi Finlaysonin aloittamaa vastuullisuuskeskustelua. Elias muistuttaa printin vastuullisuudesta.

UUTISET
10 Syyskuun uutiskatsaus
Lehti
Näytä lisää...
esittelee syyskuun uutiset graafisen viestinnän alalta. Menevätkö esimerkiksi Ilkka ja Pohjalainen yhteen?

ILKAN EVANKELIUMI
16 Intohimolla on arvonsa
Ilkka Mattila kertoo tarinan puolisonsa puvustaan linnanjuhlissa 2015. Mutta miten se liittyy soft touch -laminoituihin käyntikortteihin?

PINNALLA
18 Etusivun juttu
Finlaysonin mainos synnytti ketjureaktion. Sen ansiosta koko Suomi tuntee nyt myös kangasalalaisen Tam-Silkin.

HENKILÖ
20 Sisko ja sen veli
Sisarukset Miia Lehtinen ja Miika Haavisto luottavat toisiinsa. Oikeat roolit ovat olleet Hämeen Kirjapainon menestyksen salaisuus.

TEEMA > TEKNOLOGIA

26 Ala kuin mustekala
Printtiala on kuin mustekala. Molemmat suihkuttavat mustetta ja venyttävät lonkeroitaan moneen eri suuntaan. Teimme tutkimusmatkan printin lonkeroihin.

34 Painotuotanto vuokralle!
Mitä jos et omistaisikaan painotuotannon laitteita? Heidelbergin uusi tilausmalli on uudistamassa offsetpainamisen liiketoimintatapaa.

TAPAHTUMA
36 Mikä oli meininki Demopäivillä?
Print&Media kävi paikan päällä kaikissa seitsemässä demopäiväyrityksessä. Mitä avoimet ovat paljastivat?

ALALLA TAPAHTUU
48 Mitä tapahtui, mitä tapahtuu?
Katsaus menneisiin ja tuleviin tapahtumiin, esimerkiksi Habitare, tuleva Talousaamu ja sisustussuunnittelukilpailu.

PACKNEWS
44 Biomuovit kiinnostavat
Fossiilisen muovin käyttöä halutaan vähentää pakkauksissa. Siksi ympäristöä säästävät biomuovit kiinnostavat pakkausten suunnittelijoita suuresti. Mukana myös pakkausalan uutiskatsaus.

_ _ _ _ _

+ MUKANA LAITEKATSAUS-LIITELEHTI (24 sivua)

Masiinat riviin
Kaikki digi- että suurkuvakoneet yksissä kansissa. Reilusti yli sadan laitteen ominaisuudet listattuna. Suomen ainoa graafisen alan laitekatsaus.

2024

  • 1/2024
    16,00 €