Esikatselu
01/2019
Osta digilehti 4,50 €
JULKAISTU 21.02.2019
Olutposti
01/2019
Nykyään kun katson mihin vaan, näen olutta. Olut on läsnä arjessamme, niin alkoholittomana palautusjuomana, ruokajuomana, urheilukatsomoissa, musiikkifestareilla kuin seurustelu- kuin bileravintoloissa. Olut on siis kaikkialla.

Olutpostissa näet oluen kaikki puolet; niin harrastajan näkökulman kuin oluesta kiinnostuneen herkuttelijankin osalta. Raportoimme olutmatkailusta, kerromme mielenkiintoisia yksityiskohtia oluen maailmasta, esittelemme ihmisiä oluiden takaa ja kerromme myös muiden alojen kiinnostavien toimijoiden olutintohimoista. Mielestämme ruoka tekee oluesta vielä parempaa, joten tulevaisuudessa saat lukea niin oluen ja ruuan yhdistelyvinkkejä kuin myös helppoja reseptejä kotona kokeiltaviksi ja oluen kanssa nautittaviksi. Emmekä unohda myöskään siideriä. Sillä kuten myös tisleillä, kotioluella ja perinteisellä sahdilla on Olutpostissa omat palstansa.

Jos kaipaat ajankohtaista meininkiä, vieraile Olutposti verkkosivuilla www.olutposti.fi, Facebookissa sekä Instagramissa @olutposti. Myös tisleisiin keskittyvällä Tislepostilla on oma Facebook-kanava @tisleposti kuten myös Kotiolutpostilla osoitteessa @kotiolutposti. Siideriposti-osio löytyy taas @siideriposti.

Koska kyseessä on pieni kulttuurimedia ovat kaikki tilaajat meille todella arvokkaita. Näin ollen ole ystävällinen ja levitä halutessasi sanaa meistä eteenpäin! Printtilehden voi tilata myös ystävälleen osoitteesta www.olutposti.fi/tilaa-olutposti

Tervetuloa mukaan olutkulttuurimatkallemme. Toivomme sinun viihtyvän lehtemme parissa ja saavan siitä paljon iloa!

TILAA DIGILEHTI

  • Digilehden irtonumero 4,50 €
  • 5 numeron määräaikainen digitilaus 16,00 €
Osta

Tässä numerossa mm.

Vuoden ensimmäisessä numerossa keskitytään oluen ja kulttuuriin pyhään liittoon. Olutbrandit ovat kotimaisen huippu-urheilun suurimpia sponsoreita. Olutposti selvittää panimosponsoroinnin ja jääkiekon panosta kulttuurikentällä.

Kotioluen ja sahdin valmistus on kovassa nosteessa. Kotiolutmestari
Näytä lisää...
*Mika Laitinen* paneutuu artikkeleissaan molempiin aiheisiin ja tarjolla tietysti myös uusi resepti kotioluen valmistukseen.

Matka-artikkeleissamme vieraillaan kotoisessa Kuopiossa ja talvisessa Tukholmassa. Tutuksi tulevat, niin panimot kuin parhaat oluet ravintolasuosituksia unohtamatta. Hejssan vuan sinne Kuopiijjoon!

Kulttuuriosion vieraspöytiin istuvat Sinebrychoffin viestintäjohtaja taiteensuosija *Marja-Liisa Weckström* ja kulttuurin moniottelija CoolHeadin *Aleksi Saikkonen.*

Suomalaisen alkoholipolitiikan kummallisuuksiin perehdytään asiaa luotaavassa artikkelissa. Ihmettelyn aiheena mm. ruuan myyntipakko, ravintola-asiakkaan säädyllinen vaatetus ja siviilipukuiset asiakastarkkailijat.

Uusimmat kotimaiset ja ulkomaiset huippuoluet ovat tuttuun tapaan arvioitavina. Tuomareina olutvisiirit *Hannu Nikulainen* ja *Ari "Arde" Juntunen*.

Nämä ja paljon muuta mielenkiintoista Olutpostin numerossa 1/2019.

2023

  • 04/2023
    4,50 €
  • 03/2023
    4,50 €
  • 02/2023
    4,50 €
  • 01/2023
    4,50 €