Esikatselu
03/2019
Osta digilehti 4,50 €
JULKAISTU 09.09.2019
Olutposti
03/2019
Nykyään katson mihin vaan, näen olutta. Olut on läsnä arjessamme, niin alkoholittomana palautusjuomana, ruokajuomana, urheilukatsomoissa, musiikkifestareilla kuin seurustelu- kuin bileravintoloissa. Olut on siis kaikkialla.

Olutpostissa tulet näkemään oluen kaikki puolet; niin harrastajan näkökulman kuin oluesta kiinnostuneen herkuttelijan osalta. Raportoimme olutmatkailusta, kerromme mielenkiintoisia yksityiskohtia oluen maailmasta, esittelemme ihmisiä oluen takaa ja kerromme myös muiden alojen kiinnostavien toimijoiden olutintohimoista.

Mielestämme ruoka tekee oluesta vielä parempaa, joten tulevaisuudessa saat lukea niin oluen ja ruuan yhdistelyvinkkejä kuin helppoa kotona tehtävää reseptiikkaa, joka taatusti sopii oluen kanssa. Emmekä unohda myöskään siideriä, vaan niin sillä kuin kotioluella kuin perinteisellä sahdilla on Olutpostissa oma sijansa.

Tervetuloa mukaan olutkulttuurimatkallemme. Toivomme Sinut viihtyvän lehtemme parissa ja saavan siitä paljon iloa!

TILAA DIGILEHTI

 • Digilehden irtonumero 4,50 €
 • 5 numeron määräaikainen digitilaus 16,00 €
Osta

Tässä numerossa mm.

Syksyn Olutposti-lehdessä katsotaan elokuvia, maistellaan ja opastetaan!

Syksyn pimeät illat houkuttavat ottamaan käteen maukkaan oluen ja rauhoittumaan lukemisen ääreen. Olutposti on koostanut tätä varten mahtavan lukupaketin, josta ei aiheita puutu. Olutposti raottaa oluen ja elokuvan suhdetta
Näytä lisää...
ja antaa toimituksen olut- ja elokuvasuositukset. Myös erilaiset tastingit eli maistelutilaisuudet ovat yleistyneet niin kotona kuin ravintoloissa ja Olutposti-lehti kertoo, minkä kaiken kanssa olutta voi maistella. Koska tastingeihin liittyy voimakkaasti myös olutalan ammattilaisten koulutus, lehdessä valotetaan myös olutkoulutuksen taustoja. Mukana syksyn numerossa on myös helppo 8 miniannoksen kotona toteutettava tasting-menu.

Kotiolutharrastus on kasvussa, mutta monet miettivät, miten sen kanssa pääsee alkuun. Olutpostin toimittaja kävi tekemässä ensimmäisen oman oluensa ja antaa sekä omat, että kotiolutseniorin vinkit siihen, miten välttää kotioluen tekemisessä sudenkuopat. Numeron olutmatkailukohteina ovat Islanti olutkaupunki Espoo. Olutposti selvitti myös, miten firmabissen tekeminen oikein tapahtuu ja mitä se yritykseltä vaatii. Lisäksi lehdessä esitellään taas Klassikkopubi, pakinoidaan siitä, miten ennen kaikki oli paremmin.

Syksyn Olutpostissa löytyy tarinaa myös alkoholipolitiikasta, Malmgårdin panimon 10-vuotisjuhlahaastattelu, olutpakina, Hannun ja Arden olutarviot sekä paljon muuta kiinnostavaa luettavaa.

2019

 • 03/2019
  4,50 €
 • 02/2019
  4,50 €
 • 01/2019
  4,50 €