Apua

Tietoa palvelusta

Tämän palvelun kautta voit lukea tai ostaa lehden digitaalisia numeroita, tai tehdä digitaalisen lehtitilauksen. Palvelun kautta ei ole mahdollista tilata paperilehteä.

Digitaalinen lehti on paperisen lehden näköisversio, ja lehden lukeminen vaatii yhteensopivan päätelaitteen sekä verkkoyhteyden. Yhteensopivia päätelaitteista ovat mm. useimmat pöytä- ja kannettavat tietokoneet, tabletit sekä älypuhelimet, joissa on Windows, Mac OS X, Linux, iOS (iPad, iPhone), Android tai Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä.

Mikäli käytät pöytäkonetta tai kannettavaa tietokonetta, suosittelemme Flash Player -laajennuksen asentamista. Palvelu ei kuitenkaan vaadi Flash Playeriä toimiakseen. Voit asentaa Flash Playerin Adoben sivuilta.

Emme voi taata palvelun toimivuutta kaikilla päätelaitteilla, joten suosittelemme että varmistat toimivuuden laitteellasi esimerkiksi esikatselutoiminnon avulla ennen tilauksen tekemistä.

Yhteystiedot

Tilaajat

Tilausasioihin tai tilaajatunnuksella lukemiseen liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa, tai mikäli asiasi koskee paperilehden tilausta tai peruuttamista pyydämme olemaan yhteydessä lehden asiakaspalveluun.

Julkaisija: Fuengirolan Uutiset S.L
Calle Oliva 3N, Centro Finlandia, 29640 Fuengirola (Málaga), www.fuengirola.fi

Päätoimittaja: Antti Pekkarinen puh. (+34) 679 844 378 antti[at]fuengirola.fi
Kehitysjohtaja: Vesa Uusi-Kilponen puh. (+34) 646 111 204 vesa[at]fuengirola.fi
Ilmoitusmyynti: Anssi Marstela puh. (+34) 607 629 407 anssi[at]fuengirola.fi

Tekninen asiakaspalvelu

Verkkomaksuihin tai ostosten tekemiseen tällä sivulla liittyvissä kysymyksissä, sekä muissa teknisissä ongelmatilanteissa pyydämme olemaan yhteydessä palvelun teknisen ylläpitäjän Lehtiluukku.fi:n asiakaspalveluun:

Lehtiluukku.fi
ePaper Finland Oy
info@lehtiluukku.fi

Palvelua ylläpitää Lehtiluukku.fi / ePaper Finland Oy (Y-tunnus: 2237548-7). Henkilötietolain 10§:n mukainen rekisteriseloste sekä voimassaolevat käyttöehdot ovat nähtävillä Lehtiluukku.fi -palvelun sivuilla.