Lehtiluukku.fi
EtusivuLehdetOma luukkuOstoskoriInfo
 
 
Lehdet »   Aiheet » Et ole kirjautunut sisään
 
 
 
Etusivu » Lehdet » Turun ylioppilaslehti
Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti eli Tylkkäri on Turun yliopiston ylioppilaskunnan kustantama, vuodesta 1931 ilmestynyt riippumaton opiskelijalehti. Tylkkärin jutut käsittelevät yhteiskuntaa, kulttuuria, korkeakoulupolitiikkaa sekä tietenkin opiskelijaelämää.

Turun ylioppilaslehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa yliopiston lukukausien aikana. Lehti kannetaan kotiin noin 4500 turkulaiselle opiskelijalle. Saman verran lukijoita lehti tavoittaa kampuksella ja kaupungilla olevien jakotelineiden kautta. Lehden kaupunkinumeroita jaetaan suoraan käteen kaikille turkulaisille. Lehden verkkoversiolla on yli kymmenen tuhatta lukijaa kuukaudessa, ja paperilehdellä on tilaajia ympäri maata.

www.tylkkari.fi

Kustantaja:
Turun yliopiston ylioppilaskunta


Turun ylioppilaslehti 04/2018

Lue lehteä ilmaiseksi
Lisää omaan luukkuun

Haluan sähköpostitse tiedon, kun uusi numero ilmestyy

Tässä numerossa:


Turun yliopiston epäreilut tukirahat: harjoittelutuen saantiin vaikuttaa pääaine. Vappuna Paavo Nurmi -patsas sai ensimmäistä kertaa päähänsä teekkarien tupsulakin kuningasjäynän kunniaksi. Yliopistolla yksinäisyys on yhä tabu, vaikka joka kymmenes opiskelija kokee yksinäisyyttä. Finding a part time job in Turku can prove difficult. Työharjoitteluun ulkomaille? Luentosaleista vain harva on esteetön. Hyvästi painettu gradu! Rauma–Turku–Rauma-ralli tulee tutuksi sivuaineiden perässä reissaaville etäkampuksen opiskelijoille. Jäikö Ruisrock-lippu saamatta? Ei hätää, testaa pikkufestari! Kolumni: Slut shamingin aika on ohi. Turkulaisen toimittajan Yagmur Özberkanin mukaan Suomi on takapajula, mitä tulee keskusteluun rasismista. Musiikissa tehdään tuotesijoittelua, vaikka se on pääosin laitonta, musiikkitieteen gradussa väitetään.


Tuoreemmat numerot:


2019
2018
Aikaisemmat numerot:


2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011Etusivu  |  Rekisteröidy |  Tietoja palvelusta |  Asiakaspalvelu |  Käyttöehdot

© 2008-2017 ePaper Finland Oy - Kaikki oikeudet pidätetään

 

  Lehtiluukku Lite iPadille ja iPhonelle

Lehtiluukku Player AndroidilleKäyttäjätunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Tervetuloa Lehtiluukkuun!

Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


Hae kaikista lehdistä: