Hjälp

Information om tjänsten

Med hjälp av den här servicen kan man läsa eller köpa tidningens digitala nummer eller göra en digital prenumeration. Man kan inte prenumerera på papperstidningar via tjänsten.

Den digitaliska tidningen är identisk med papperstidningen. För att läsa den digitala tidningen krävs en kompatibel utrustning och internetanslutning. Kompatibel utrustning är bl.a. de flesta bords- och bärbara datorer, pekplattor och smarttelefoner som har Windows, Mac OS X, Linux, iOS (iPad, iPhone), Android eller Windows Phone 8-användarsystem.

Om du använder en bordsdator eller bärbar dator rekommenderar vi installering av insticksprogrammet Flash Player. Tjänsten kräver dock inte Flash Player för att fungera. Flash Player kan laddas från Adobes sidor.

Vi kan inte garantera att tjänsten fungerar med all utrustning och därför rekommenderar vi att du kollar att tjänsten fungerar med din apparat t.ex. genom förhandsvisning före du gör prenumereringen.

Kontaktuppgifter

Prenumeranter

När det gäller prenumerationer eller läsning med kundnummer, problemfall eller om det gäller prenumerering av papperstidning, eller annullering av denna bör du ta kontakt med tidningens kundtjänst.

Pargas Kungörelser
E-post: pren@fabsy.fi
Prenumerationskontor: tel (02) 274 9900

Teknisk kundbetjäning

När det gäller frågor som gäller nätbetalning eller köp på denna sida och andra tekniska problemsituationer ber vi dig ta kontakt med den tekniska underhållaren Lehtiluukku.fi:s kundtjänst:

Lehtiluukku.fi
ePaper Finland Oy
info@lehtiluukku.fi

Tjänsten upprätthålls av Lehtiluukku.fi / ePaper Finland Oy (FO-nummer: 2237548-7). Registerutdraget enligt lagen om personuppgifter och gällande bruksvillkor kan ses på Lehtiluukku.fi –tjänstens sidor.