04/2019
JULKAISTU 12.07.2019
Metsästäjä
04/2019
Lue lehteä


Suomen riistakeskuksen tärkein neuvonta- ja koulutusväline on kaikille suomalaisille metsästäjille lähetettävä Metsästäjä-lehti.

Metsästäjä-lehdessä käsitellään riistanhoitoon ja riistakantojen verotukseen liittyviä ajankohtaisia asioita, kansainvälistä yhteistoimintaa, riistatalouden suhdetta muuhun luonnon käyttöön sekä riistaeläinten asemaa ja merkitystä luonnossa. Lehden aihepiiriin kuuluvat käytännön metsästys- ja riistanhoitotietous, metsästyslainsäädäntö, koirien käyttö metsästyksessä, eräelämä ja näissä tarvittavat välineet ja tarvikkeet sekä tiedottaminen Suomen riistakeskuksen toiminnasta, kokouksista ja koulutuksesta.

Lehdet ovat nelivärisiä, korkealaatuisia metsästyksen ja koko riista-alan tietopaketteja. Lehden vuosikerta käsittää kuusi erillistä numeroa. Metsästäjä-lehti lähetetään jokaiselle riistanhoitomaksun maksaneelle metsästäjälle, joita on noin 300 000, joko suomen- tai ruotsinkielisenä. Lehti jaetaan lisäksi lukuisille virastoille, kirjastoille, metsä- ja maatalousoppilaitoksille sekä useille yhdistyksille ja yksityisille henkilöille kotimaahan ja ulkomaille. Lehti ei ole irtomyynnissä. Metsästäjä-lehdestä julkaistaan myös näköispainoksena sähköinen versio.

Mediakortti

2024

  • 2/2024
  • 1/2024