Lehtiluukku.fi
EtusivuLehdetOma luukkuOstoskoriInfo
 
 
Lehdet »   Aiheet » Et ole kirjautunut sisään
 
 
 
Etusivu » Lehdet » Turun ylioppilaslehti
Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti eli Tylkkäri on Turun yliopiston ylioppilaskunnan kustantama, vuodesta 1931 ilmestynyt riippumaton opiskelijalehti. Tylkkärin jutut käsittelevät yhteiskuntaa, kulttuuria, korkeakoulupolitiikkaa sekä tietenkin opiskelijaelämää.

Turun ylioppilaslehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa yliopiston lukukausien aikana. Lehti kannetaan kotiin noin 4500 turkulaiselle opiskelijalle. Saman verran lukijoita lehti tavoittaa kampuksella ja kaupungilla olevien jakotelineiden kautta. Lehden kaupunkinumeroita jaetaan suoraan käteen kaikille turkulaisille. Lehden verkkoversiolla on yli kymmenen tuhatta lukijaa kuukaudessa, ja paperilehdellä on tilaajia ympäri maata.

www.tylkkari.fi

Kustantaja:
Turun yliopiston ylioppilaskunta


Turun ylioppilaslehti 02/2019

Lue lehteä ilmaiseksi
Lisää omaan luukkuun

Haluan sähköpostitse tiedon, kun uusi numero ilmestyy

Tässä numerossa:


Treeni vs. viina – Nämä opiskelijat valitsevat urheilun: "Koskaan ei tule vedettyä päätyjä". Vaihto-opiskelun suosio laskee – syynä todennäköisesti opintoajan ja -tuen kiristykset. Moni keskustan bilepaikka potkaisee tyhjää – ovatko opiskelijoiden jättijatkot uhattuna? ”Kysymysmerkkejä on ollut enemmän kuin normaalisti". Helena Kulmala, 25, on kirjallisuuden näkymätön laadunvalvoja, joka seuloo tuhansien käsikirjoitusten joukosta helmet. Mitä opiskelijoiden jääkaapeista löytyy? Oppilaitospappi Mia Pusa: "Ketään ei saa syrjiä Raamatun perusteella”. Voiko aamuvirkuksi opetella? Gradu: Nuori rikollinen tietää itse parhaiten, millaista apua tarvitsee rötösketjun katkaisemiseksi.


Tuoreemmat numerot:


2019
Aikaisemmat numerot:


2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011Etusivu  |  Rekisteröidy |  Tietoja palvelusta |  Asiakaspalvelu |  Käyttöehdot

© 2008-2017 ePaper Finland Oy - Kaikki oikeudet pidätetään

 

  Lehtiluukku Lite iPadille ja iPhonelle

Lehtiluukku Player AndroidilleKäyttäjätunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Tervetuloa Lehtiluukkuun!

Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


Hae kaikista lehdistä: