Lehtiluukku.fi
EtusivuLehdetOma luukkuOstoskoriInfo
 
 
Lehdet »   Aiheet » Et ole kirjautunut sisään
 
 
 
Etusivu » Lehdet » Turun ylioppilaslehti
Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti eli Tylkkäri on Turun yliopiston ylioppilaskunnan kustantama, vuodesta 1931 ilmestynyt riippumaton opiskelijalehti. Tylkkärin jutut käsittelevät yhteiskuntaa, kulttuuria, korkeakoulupolitiikkaa sekä tietenkin opiskelijaelämää.

Turun ylioppilaslehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa yliopiston lukukausien aikana. Lehti kannetaan kotiin noin 4500 turkulaiselle opiskelijalle. Saman verran lukijoita lehti tavoittaa kampuksella ja kaupungilla olevien jakotelineiden kautta. Lehden kaupunkinumeroita jaetaan suoraan käteen kaikille turkulaisille. Lehden verkkoversiolla on yli kymmenen tuhatta lukijaa kuukaudessa, ja paperilehdellä on tilaajia ympäri maata.

www.tylkkari.fi

Kustantaja:
Turun yliopiston ylioppilaskunta


Turun ylioppilaslehti 08/2018

Lue lehteä ilmaiseksi
Lisää omaan luukkuun

Haluan sähköpostitse tiedon, kun uusi numero ilmestyy

Tässä numerossa:


Lihaton kampus? Ilmastonmuutos vaatii radikaaleja tekoja. Myös ahdistuskohtauksesta voi somettaa. Opiskelijat vaativat rahaa mielenterveyspalveluihin. Index-kartano murskaksi, tilalle kivinen Labyrintti. Huuhaan vastalääkkeeksi tutkittua tietoa – lääkisopiskelijoiden uusi yhdistys taistelee perättömiä terveysväitteitä vastaan. Toimittaja Julia Thurén: "Kyllä raha, akateemisuus ja sydämen sivistys voivat mennä yhteen". Sijoitusvinkit opiskelijalle. Tiedekeskus Tuorla. Kolumni: Tyhmän kysymyksen ylistys. Oma koti: Psykologian opiskelija asuu kolmen rescue-koiran kanssa. Poliisiopisto: Suomen poliisit koulutetaan lavastetussa kaupungissa Hervannassa. Gradu: Pupu Neposen sukupuolta ei korosteta ja se tekee satuhahmosta hyvän roolimallin. Teatterin lavalta varmuutta opettajuuteen: ”Takataskusta löytyy aina Qmeesta tuttuja harjoituksia”.

Rethinking infatuation: Extreme crush might be a sign of insecurity. Column: Skating in Finland.

Tuoreemmat numerot:


2019
Aikaisemmat numerot:


2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011Etusivu  |  Rekisteröidy |  Tietoja palvelusta |  Asiakaspalvelu |  Käyttöehdot

© 2008-2017 ePaper Finland Oy - Kaikki oikeudet pidätetään

 

  Lehtiluukku Lite iPadille ja iPhonelle

Lehtiluukku Player AndroidilleKäyttäjätunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Tervetuloa Lehtiluukkuun!

Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


Hae kaikista lehdistä: