Lehtiluukku.fi
EtusivuLehdetOma luukkuOstoskoriInfo
 
 
Lehdet »   Aiheet » Et ole kirjautunut sisään
 
 
 
Etusivu » Lehdet » Turun ylioppilaslehti
Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti eli Tylkkäri on Turun yliopiston ylioppilaskunnan kustantama, vuodesta 1931 ilmestynyt riippumaton opiskelijalehti. Tylkkärin jutut käsittelevät yhteiskuntaa, kulttuuria, korkeakoulupolitiikkaa sekä tietenkin opiskelijaelämää.

Turun ylioppilaslehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa yliopiston lukukausien aikana. Lehti kannetaan kotiin noin 4500 turkulaiselle opiskelijalle. Saman verran lukijoita lehti tavoittaa kampuksella ja kaupungilla olevien jakotelineiden kautta. Lehden kaupunkinumeroita jaetaan suoraan käteen kaikille turkulaisille. Lehden verkkoversiolla on yli kymmenen tuhatta lukijaa kuukaudessa, ja paperilehdellä on tilaajia ympäri maata.

www.tylkkari.fi

Kustantaja:
Turun yliopiston ylioppilaskunta


Turun ylioppilaslehti 03/2018

Lue lehteä ilmaiseksi
Lisää omaan luukkuun

Haluan sähköpostitse tiedon, kun uusi numero ilmestyy

Tässä numerossa:


Perheelliset opiskelijat pitävät perheen ja opiskelun yhdistämistä haastavana, kertoo tuore tutkimus. Turun ylioppilasteatteri joutui perumaan ensi-iltansa, koska Beckett-esityksen tähtirooleissa näytteli naisia. Reportaasi: Joka vuosi linja-autollinen opsikelijoita kiertää yhden illan ajan turkulaisten lähiöiden kantakuppiloita – hyppäsimme Lähiökierroksen mukaan. Turkulaisen telakkateollisuuden tuhkimotarina. Leena Vastapuun väitöskirja käsittelee Liberian sisällissodan naisveteraaneja, taiteilija Emmi Nieminen on tehnyt kuvitukset poikkeukselliseen teokseen. TYS:n asunnoissa kiinteä sähkömaksu ei ole houkutellut opiskelijoita louhimaan kryptovaluuttaa, mutta toisin on Helsingissä. Opiskelijoiden tuottama näyttely haastaa pohtimaan huivin merkityksistä. Kolumni pohtii kirpputorien muuttumista lama-ajan pakosta vintage-hypeksi. Lasten perinteiset pihaleikit ovat kadonneet katukuvasta, väitetään kulttuuriperinnön tutkimuksen gradussa.


Tuoreemmat numerot:


2019
2018
Aikaisemmat numerot:


2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011Etusivu  |  Rekisteröidy |  Tietoja palvelusta |  Asiakaspalvelu |  Käyttöehdot

© 2008-2017 ePaper Finland Oy - Kaikki oikeudet pidätetään

 

  Lehtiluukku Lite iPadille ja iPhonelle

Lehtiluukku Player AndroidilleKäyttäjätunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Tervetuloa Lehtiluukkuun!

Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


Hae kaikista lehdistä: