Lehtiluukku.fi
EtusivuLehdetOma luukkuOstoskoriInfo
 
 
Lehdet »   Aiheet » Et ole kirjautunut sisään
 
 
 
Etusivu » Lehdet » Turun ylioppilaslehti
Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti

Turun ylioppilaslehti eli Tylkkäri on Turun yliopiston ylioppilaskunnan kustantama, vuodesta 1931 ilmestynyt riippumaton opiskelijalehti. Tylkkärin jutut käsittelevät yhteiskuntaa, kulttuuria, korkeakoulupolitiikkaa sekä tietenkin opiskelijaelämää.

Turun ylioppilaslehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa yliopiston lukukausien aikana. Lehti kannetaan kotiin noin 4500 turkulaiselle opiskelijalle. Saman verran lukijoita lehti tavoittaa kampuksella ja kaupungilla olevien jakotelineiden kautta. Lehden kaupunkinumeroita jaetaan suoraan käteen kaikille turkulaisille. Lehden verkkoversiolla on yli kymmenen tuhatta lukijaa kuukaudessa, ja paperilehdellä on tilaajia ympäri maata.

www.tylkkari.fi

Kustantaja:
Turun yliopiston ylioppilaskunta


Turun ylioppilaslehti 08/2017

Lue lehteä ilmaiseksi
Lisää omaan luukkuun

Haluan sähköpostitse tiedon, kun uusi numero ilmestyy

Tässä numerossa:


Alanvaihtajat: Kolme täyskäännöksen tehnyttä kertoo, mitä matka opetti. Mutkan kautta maisteriksi: Turun yliopistossa on paljon yli 30-vuotiaita opiskelijoita. Turun yliopisto syntyi itsenäisyyden alkuhuumassa: ”Tämä tehtiin valkoiseksi yliopistoksi”. Juha Ahlgren oli 1990-luvulla superjulkkis, joka kiersi Suomea mallina, laulajana ja juontajana: Mitä hänelle kuuluu nyt? Verkon kuokkavieraat: Turun yliopistossa suurimmat tietoturvauhkat ovat vääriin käsiin päätyneet käyttäjätunnukset ja päivittämättä jääneet sivustot. Opiskelijajärjestöjen puheenjohtajat tulevat ensi vuonna Turusta. Perustuslaki on päivänpolitiikan alituinen kiistakapula, mutta myös itsenäisen Suomen symboli. Gradu: Hyönteisistä hyötyä suolistobakteereille. Mummin kullat -yhtye: "Meitä yhdistää häpeä".


Tuoreemmat numerot:


2019
2018
Aikaisemmat numerot:


2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011Etusivu  |  Rekisteröidy |  Tietoja palvelusta |  Asiakaspalvelu |  Käyttöehdot

© 2008-2017 ePaper Finland Oy - Kaikki oikeudet pidätetään

 

  Lehtiluukku Lite iPadille ja iPhonelle

Lehtiluukku Player AndroidilleKäyttäjätunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Tervetuloa Lehtiluukkuun!

Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


Hae kaikista lehdistä: