Lehtiluukku.fi
info@lehtiluukku.fi

Lehtiluukku.fi - Kustantajasopimus


 

Lehtiluukku.fi - digitaalisten julkaisujen markkinapaikka

Lehtiluukku tarjoaa perinteiset lehdet lukijoiden ulottuville digitaalisina näköisversioina. Lukija voi ostaa lehden irtonumeron tai tehdä määräaikaisen tilauksen. Digitaalista julkaisua pääsee lukemaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Lehtiluukku-palvelu tarjoaa kustantajan käyttöön oman sivun, johon kustantaja voi viitata omassa mainonnassaan. Kustantajalla on myös käytössään reaaliaikainen myyntistatistiikka, josta voi seurata myynnin kehitystä sekä omien markkinointitoimien tehokkuutta.

ePaper Finland tuottaa julkaisut digitaaliseen muotoon kustantajan toimittamasta PDF-aineistosta. Lehtiluukku avaa kustantajalle aineiston toimittamista varten tunnukset ePaper Finlandin FTP-palveluun. Lehtiluukku-palvelussa olevat julkaisut pyritään muuntamaan mahdollisimman laajasti tukemaan kaikkia markkinoilla olevia luku- ja päätelaitteita. Lehtiluukku tekee markkinointiyhteistyötä myös laitteiden valmistajien ja maahantuojien kanssa.

Lehtiluukku tarjoaa lukijoille maksuvälineiksi kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot. Lehtiluukku tilittää kustantajalle kuukausittain myyntitulot julkaisujen toteutuneen myynnin perusteella.

Maksut

Lehtiluukku veloittaa kustantajalta digitaalisen näköislehden tuottamisesta julkaisukohtaisen kertamaksun 50 euroa (alv. 0%).

Myyntitulot ja tuotonjako

Lehtiluukku tilittää kustantajalle 75% julkaisun nettomyyntihinnasta, mikäli käyttäjä ohjautuu Lehtiluukkuun kustantajan sivujen kautta. Tilitys on 50%, jos ostotapahtuma tulee suoraan Lehtiluukun tai sen jällenmyyntikanavien kautta.

Nettomyyntihinnalla tarkoitetaan julkaisun myyntihintaa, josta on vähennetty pankkien, luottoyhtiöiden tai verkkomaksuja välittävän palveluntarjoajan perimä maksutapahtumakohtainen palkkio (tällä hetkellä keskimäärin 0,35 euroa + alv./maksutapahtuma).

Lehtiluukku tilittää omasta myyntipalkkio-osuudestaan jälleenmyyjien palkkiot.

Irtisanomisaika

Irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta.

Immateriaalioikeudet

Julkaisujen sisällön kaikki oikeudet säilyvät kustantajalla. Digitaalisten julkaisujen tuottamiseen ja katselemiseen käytettävät tekniset järjestelmät ovat ePaper Finland Oy:n omaisuutta.

Sopimusehdot

Kustantajan ja Lehtiluukun välisessä sopimuksessa noudatetaan Lehtiluukun sopimusehtoja. Lataa sopimusehdot tästä (.PDF)

 

Kustantajan tiedot
Kustantajan nimi
Postiosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Pankki / tilinro. tilityksille
Yhteyshenkilö
Yhteyshenkilön nimi
Puhelinnumero
Sähköposti
Lehden tiedot
Julkaisun nimi
Tuotonjako (Kustantaja/Lehtiluukku)
Kustantajan sivuilta saapunut käyttäjä: 75%/25%
Muista kanavista saapunut käyttäjä: 50%/50%
Irtonumeron hinta (esim. 4,90)
Vanhan irtonumeron hinta (esim. 4,90)
Paperilehden alkuperäinen hinta (mahd. alennusprosentin esittämistä varten) (esim. 4,90)
Määräaikaiset tilaukset
Erittele mahdolliset tilausvaihtoehdot. Ilmoita kunkin tilausvaihtoehdon hinta, kesto (kk) ja/tai numeroiden määrä.
Lisätietoja